Fratager de sociale medier, vores personlige meninger?

Jeg har intet imod de sociale medier, jeg er storforbruger af Facebook, Instagram, Snapchat og så blogger jeg jo her en sjælden gang. Me oplevet bare i højere og højere grad, at folk spørg efter folks personlig smag, og det er jo meget individuelt, at spørge efter hvilken lampe er pænest, man skal vel tage den man synes er pænest, for når den hænger i en eget hjem så skal man selv kigge på den.
Forstår godt man bruger de sociale medier til at finde inspiration, hvor finder jeg "tynde leggings til drenge" eller "en vanddunk som er nem at åbne for små børn" osv. osv.

Men måske er det mig, der føler folk er blevet så uselvstændig og ikke tør have deres egen meninger. Ved godt vi er folk dyr og hvis vi i ur-tiden ikke fulgte de andre, så døde man. Men når man ser på børneværelser nu om dag (selvfølgelig ikke alle, men mange), så lignet de alle noget fra Bo Bedre, uden nogen former for personlig "touch".
Folk spørger om ALT, intet er hemmeligt, i stedet for at tænke selv, eller er folk bange for det, det kunne sikkert misforstås og gøres til noget forkert. For ja, der kan hurtig sprede sig en hetz, dem er der mange af på de sociale medier 😓

Xx Bella

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s